Oranje overhemden

Oranje overhemden

Stijlvolle oranje overhemden voor het EK en WK voetbal, Koningsdag, vaderdag, Olympische Spelen, bedrijven, evenementen en allerlei oranje evenementen

Onze uniek en stijlvolle, 100% katoenen oranje overhemden hebben een rood-wit-blauwe bies in de boord en zijn afgewerkt met oranje stiksels en typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. Ideaal voor Koningsdag, het EK en WK voetbal, vaderdag, Olympische Spelen en allerlei oranje evenementen. De pasvorm is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord.

ShirtsofHolland overhemden zijn verkrijgbaar in de basiskleuren schitterende oranje, zuiver wit en stijlvol donkerblauw.

Oranje overhemden. Stijlvolle oranje overhemden voor het EK en WK voetbal, Koningsdag, vaderdag, Olympische Spelen, bedrijven, evenementen en allerlei oranje evenementen Onze uniek en stijlvolle, 100% katoenen oranje overhemden hebben een rood-wit-blauwe bies in de boord en zijn afgewerkt met oranje stiksels en typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. Ideaal voor Koningsdag, het EK en WK voetbal, vaderdag, Olympische Spelen en allerlei oranje evenementen. De pasvorm is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord. ShirtsofHolland overhemden zijn verkrijgbaar in de basiskleuren schitterende oranje, zuiver wit en stijlvol donkerblauw.

Beoordeling: 4.7/5 gebaseerd op 48 beoordeling(en)
  • Begint bij: € 49,95
Post your comment

ShirtsofHolland